Saturday, January 29, 2011

Hapdet! Hapdet!

Ehem! Hello uolls! Maaf lerr mak dah lama tak hapdet blog ni haa. Mak busy betul, nyah! Ni cuti CNY ni baru lerr mak sempat nak tulis sikit-sikit. Sikit je la tapi ye?

Okayy, enough with the annoying intro. Tak payah rasa nak sepak aku laju-laju okay? HAHA. So, korang apecer? How's life? To university students, konfem2 la korang busy dengan assignments bagai tu en? Budak-budak lepas SPM pulak aku baca kat fesbuk ramai betul yang buat part time job. Jeles wey! Dulu aku nak kerja pun, tak boleh tau! Bak kata Abah : "Kau nak kerja, baik kahwin terus!" Sentap hati Adawiyah, Abah! HAHA. Nasib baik untuk cuti sem yang panjang gilaaa bulan Jun nanti, Abah dah bagi green light untuk kerja. Kalau tak, memang membongkang je la kerja aku kat rumah ni. MUAHAHA!

Ha, camner result 1st sem korang? Masuk Dean's List keh? BAHAHA. Result aku mimpi je la nak masuk DL tu. Maklumla, orang yang takde basic pastu buat gaya otai taknak pergi kelas serupa macam org yang dah ada basic memang patut dapat pointer macam aku pun. HAHAH. Kanak-kanak, jangan ikut okayy? Menyesal nanti!

Btw, kat USM banyak jugak la activity yang aku join. Keep me busy giteww! HAHAH. One of it, Pesta Hoki USM-International. Memang orang semua dah balik rumah time cuti sem, aku tertonggeng-tonggeng lagi kat USM tu. Sayang USM la katakan. MUAHAHA. Tapi okayla, banyak jugak benda yang aku dah belajar dari situ. Eg : mintak penajaan, jaga accommodation bagai. Huu. Tapi next year memang aku takkan join dah. Seriksss. Hahaha. :P

Before going to the Pesta Hoki dinner at Vistana Hotel. Terima kasih penaja baju : Kakak Gemoksss! :)


Pastu Rakan Muda ada pulak buat lawatan ke universiti-universiti kat KL ni. Wajib for all the AJK2 la kira. Buat lawatan ke KL giteww! Teruja mak, nyah! Pfft. HAHAH. Pic tu kat Kementerian Belia dan Sukan. Tidur pun sodap dalam tu! Bagi can aa kat dorang bagi muka masuk dalam blog aku ni. Nampak tangan aku je dalam pic tu. :P

Basically, aku memang busy untuk Rakan Muda + studies la sekarang. Meronggeng ke shopping mall at least 3 kali seminggu tu memang wajib ye! Busy ke tak, tetap ku harungi perjalananku. BAHAHAH.

Terima kasih kepada penaja kereta dan driver untuk kemana-mana : Nik Nur Izzati! HAHAHAHA. Kereta dia memang tak suka aku. Asal aku drive je, mesti rosak. Biba punya kereta! Huh! HAHAH

Muka kekenyangan masing-masing lepas tibai steamboat kat Seoul Garden. Muka tetap kena maintain even meja berkecah gila sebab makan macam buragas. HAHA.

Haaaa, pastu2, haritu kan, USM FC ada friendly match dengan Kelantan FC. Omaigoddd! Aku nampak Khairul Fahmi a.k.a Apex. Teruja baiiii! HEMSEM! Hahaha. Pastu lepas match tu dah habis, aku balik lambat sikit. Pastu tetiba nampak dorang pun nak balik sekali, and aku macam nampak Apex. Terus aku panggil nama dia, and dia pandang. Cakap la mintak amek gambar bagai kann. Pastu bila dah blah, aku tengok2 balik pic tu, muka mamat tu sumpah lain. Tapi macam nak sama sikit. Tapi lain. HAHA. Faham tak ayat aku?

Rupa-rupanya, ni bukan Apex! Ni Shahrul Idlan Talaha! BAHAHAH. Siapa suruh dia pandang masa aku panggil 'Apex' tu. Urgh! Dah la aku rabun. Dalam gelap pulak tu. HAHA. Oh ye, pic tu memang aku yeeee, maaf la edit sikit. Muka buruk benor time tu. HAHA. :P

So, lepas ni, KALAU aku rajin, aku update la blog ni lagi. Ni pun update sebab peminat fanatik aku dah suruh update. Tiap-tiap malam bebel tak habis-habis. HAHAH. Puas hati kau mekkkkkk? :P Okay, boiiiiii!

6 comments:

Atqhsykla said...

Hahahah perasan peminat :P Okayy bukan khairul fahmi eh? RUGIIIIIII :P

adaww said...

eh? bukan kau ngaku ke aritu? HAHAH. :P
bukan dohhhh. aritu aku tunjuk dorang pic tu en, pastu dorang kata "laa, ni sharul idlan talaha!" HAHAH. rasa macam nak baling phone je time tu. Hahaha. :P

fAiZ SaUmi said...

yeaahhh pic aq ada....

Adaww said...

kesiannn. MUAHAHA. :P

hznn said...

apasal makin menjadi-jadi bahasa kau ni nyah? belajar tinggi-tinggi, bodoh jgk kn? :P hahahaha :P

Adaww said...

Bibaaaaa! Pehal doh?! HAHAH.